Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den s technikou 2024

V sobotu 24.8.2024 od 12,00 hod. pořádá Město Rokycany a Muzeum na demarkační linii v Rokycanech akci Den s technikou, tedy program zaměřený na prohlídky, ukázky činnosti a jízdy vojenské techniky a techniky integrovaného záchranného systému.

article preview

V sobotu 24.8.2024 od 12:00 hodin pořádá Město Rokycany a Muzeum na demarkační linii v Rokycanech akci Den s technikou, tedy program zaměřený na prohlídky, ukázky činnosti a jízdy vojenské techniky a techniky integrovaného záchranného systému.

Program zahájí od 12 hodin soutěže pro děti, živé diskuse u techniky, výstavy zbraní a spojovací techniky.  Ve 13 hodin budou následovat seskoky parašutistů a dynamické ukázky HZS Rokycany, PČR, čtyřkolek Segway. Celým odpolednem nás bude provázet  soutěž pro děti Copak je to za vojáka, kdy budou děti pátrat po vojínu Koubovi. Za jeho dopadení dostanou odměny. Připraveny jsou ukázkové jízdy desítek kusů techniky muzea, a to včetně představení jízdních vlastností v terénu.  
Unikátní bude také dynamická ukázka, ve které se představí více než 10 nádherných psů moskevského strážního plemene, kteří se k nám sjedou z celé republiky a předvedou mj. zadržení pachatele.

Podrobný program celého dne: www.vojenskemuzeumrokycany.cz

Vstup je díky finanční podpoře Ministerstva obrany a města Rokycany od 12:00 hodin ZDARMA, parkovné činí 50,- Kč.

Oficiální plakát:

den_s_technikou_0824_1000px.jpg